Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан Brizoll 12 л із кришкою-сковородою гриль. Це безпечний і екологічний посуд, який ідеально підходить для страв, що потребують тривалого тушкування або томління. Також казан ідеально підходить для продуктів, що готуються у власному соку, на вогнищі чи мангалі. Він має товсті стінки та напівсферичне дно, що дозволяє йому однаково прогріватися з усіх сторін та рівномірно готувати страву.
Казан чавунний з кришкою-сковородою Brizoll вирізняється своєю універсальністю, як і багато інших видів посуду від цього виробника. Він укомплектований зручною і практичною кришкою-сковородою. Її можна використовувати і як кришку, і як сковороду-гриль. Тобто кількість страв, які ви можете приготувати з цим видом посуду, збільшується в рази.
Казан з кришкою-сковорідкою Brizoll виготовлений з високоякісного чавуну. Він стійкий до пошкоджень, має тривалий термін експлуатації, добре чинить опір деформації і залишає свою первісну форму при будь-яких температурах. Ви можете брати його з собою на дачу, відпочинок на природі, в походи або ж просто готувати в ньому вдома, як у звичайному посуді. Але страви азіатської кухні, приготовані в ньому, виходять дійсно незрівнянні. М’ясо та плов завжди будуть дуже ароматними і соковитими.
Купити казан з кришкою-сковородою Brizoll можна як для себе, так і на подарунок. А для того, щоб цей посуд служив вам максимально довго, дотримуйтесь наших рекомендацій щодо догляду за ним. Впевнені, ви точно залишитесь дуже задоволеними таким придбанням.
В набір входять:
- Казан чавунний на 12 л
- Кришка-сковорідка гриль
- Шумівка узбецька під казан (вир-во Узбекистан)
Характеристики казана
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 4,5 мм
- Товщина стінки: 3,5 мм
- Вага: 10,6 кг із кришкою
Переваги
- безпечний і екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Як підготувати чавунний посуд ТМ BRIZOLL до першого використання?
- Помийте сковороду та казан в теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
- Протріть насухо.
- Поставте сковороду та казан на плиту та увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте в сковороду та казан сіль (300 - 500 г ; 500 - 700 г), і прожарюйте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір сковороди та казана буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту та дайте сковороді та казану охолонути!!!, після цього помийте водою.
- Висушіть сковороду та казан на плиті та повністю змастіть олією (дно також).
Важливо! Щоб чавунний подуд не іржавів:
- не залишайте в ньому їжу;
- не мийте в посудомийній машині;
- витирайте паперовими рушниками або висушуйте після кожного використання;
- тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, коли отримуєте Ваше замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядайте отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРОН, перевіряте його комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра!