Кількість
|
Вартість
|
||
|
Якщо ви шукали якісний казан чавунний азіатський 12 л., то ця модель ідеально вам підійде. Це універсальний посуд, адже сам казан доукомплектований кришкою-сковорідкою та шумівкою. Просто уявіть, яку кількість різноманітних страв ви зможете приготувати із цим казаном. І не лише з азіатської кухні, адже посуд підходить для використання на відкритому вогні, на мангалі і на всіх видах плит.
Казан чавун Brizoll володіє всіма перевагами чавунного посуду: стійкий до високих температур, не піддається механічним пошкодженням, рівномірно прогрівається з усіх сторін. М’ясо та плов, приготовані в узбецькому казані, виходять надзвичайно соковитими та ароматними. А за допомогою сковорідки ви ще й зможете одночасно смажити інші страви. Казан з кришкою-сковорідкою – це дійсно дуже практичний та універсальний посуд.
Казан чавунний з кришкою Brizoll ідеально підходить для тушкування або тривалого томління страв у власному соку. Завдяки особливій формі дна тепло однаково акумулюється на всій поверхні казана, тому страва рівномірно готується з усіх боків. Навіть ті продукти, які потребують тривалого приготування, ніколи не пригорають і завжди ідеально приготовані.
Купити казан чавунний з кришкою-сковорідкою Brizoll обов’язково варто всім, хто любить готувати. А тим, хто часто ходить в походи, їздить на дачу чи на відпочинок на природі – це просто незамінний помічник. З ним ви зможете приготувати смачні страви на велику компанію, так, щоб точно вистачило всім!
У комплект входить:
- Казан чавунний 12 л
- Кришка-сковорода на казан
- Шумівка узбецька (пр-во Узбекистан)
Характеристики
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина стінок: 3,8 мм
- Товщина дна: 4,5 мм
- Вага: 10,25 кг
Переваги
- Безпечний і екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
1. Помийте казан у теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
2. Протріть насухо.
3. Поставте казан на плиту та увімкніть кухонну витяжку.
4. Насипте в казан сіль (300-500 г) і прожарте казан 10-15 хв., періодично помішуючи сіль.
5. Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
6. Вимкніть плиту, дайте казану охолонути та сполосніть його водою.
7. Висушіть казан на плиті та повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише в сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утворюватиметься стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.