Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою 15 л Brizoll, Брізол
Великий азіатський чавунний казан об'ємом 15 л. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою гриль. Призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання або приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі. Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат. Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Характеристики
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 15 л
- Товщина дна: 3,8 мм
- Товщина стінки: 3,8 мм
- Вага: 11,7 кг
Переваги
- Безпечний і екологічно чистий посуд
- Має власне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на плиту та увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте в казан сіль (300-500 г) і прожарте казан 10-15 хв., періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана змінюватиметься на світліший, сіріший.
- Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту, дайте казану охолонути та сполосніть його водою.
- Висушіть казан на плиті та повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше використовуватиметься чавунний посуд, тим швидше утворюватиметься стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.