Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан чавунний азіатський із кришкою-сковородою гриль, 12 л Brizoll, Брізол КА12-4
Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL ємністю 12 л із кришкою-сковородою гриль (на фото). Призначений для приготування страв, які потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферічне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному готуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на відпочинку та на природі.
Характеристики
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 3,8 мм
- Товщина стінки: 3,8 мм
- Вага: 11,9 кг із кришкою
Переваги
- безпечний і екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Як підготувати чавунний посуд ТМ BRIZOLL до першого використання?
- Помийте сковороду та казан в теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
- Протріть насухо.
- Поставте сковороду та казан на плиту та увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте в сковороду та казан сіль (300 - 500 г ; 500 - 700 г), і прожарюйте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір сковороди та казана буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту та дайте сковороді та казану охолонути!!!, після цього помийте водою.
- Висушіть сковороду та казан на плиті та повністю змастіть олією (дно також).
Важливо! Щоб чавунний подуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу;
- Не мийте в посудомийній машині;
- Витирайте паперовими рушниками або висушуйте після кожного використання;
- Тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, коли отримуєте Ваше замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядайте отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРОН, перевіряте його комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра!