Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан узбецький чавунний 12 л із чавунною кришкою-сковородою та алюмінієвою кришкою (наманганський) вир-во Узбекистан
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як вдома, так і на природі.
Звертаємо увагу на те, що ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований у м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому якість їх продукції є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням :)
Звертаємо Вашу увагу, що наші казани зроблені на одному з найбільших підприємств м. Намангана, відрізняються якістю й рівністю лиття! У місті Намангані багато підприємств займаються виготовленням казанів і, на жаль, не в усіх якість відповідає бажанням клієнтів!
Об`єм казана 12 літрів чудово підійде для приготування страв до 15 персон.
Фотографії живі, зроблені особисто нами!
Особливості та характеристики узбецького казана:
Виробник: | м. Наманган |
Країна: | Узбекистан |
Матеріал казана: | товстостінний чавун |
Матеріал кришок: | алюміній, чавун |
Товщина стінки, мм: | 8 |
Товщина дна, мм: | 10 |
Глибина, мм: | 180 |
Діаметр, мм: | 410 |
Об'єм, л: | 12 |
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 8 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка та чавунна кришка-сковорода.
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого мастила.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.