Кількість
|
Вартість
|
||
|
Казан чавунний узбецький наманганський – це один із кращих видів посуду для приготування страв східної кухні. Він виготовлений із високоякісного чавуну. Матеріал має дуже хороші експлуатаційні характеристики. Після тривалого використання цей матеріал набуває антипригарних властивостей, адже вбирає в себе олію, на якій ви готуєте страви. Тож ви можете бути впевнені в тому, що такий посуд прослужить вам дуже довго.
Наш інтернет-магазин є офіційним представником заводу «Davr Metall», що знаходиться в узбецькому місті Наманган. Усі казани, які ви знайдете в нашому каталозі, оригінальні, про що свідчить офіційне тавро заводу. «Davr Metall» є офіційним виробником чавунних казанів, а їх якість вважається однією з найкращих в Узбекистані. Тому казан наманганський 30 л – дійсно дуже вдала покупка.
Товщина стінок казана відповідає всім необхідним нормам. Напівсферичне дно та стінки добре акумулюють тепло і готують страви рівномірно з усіх сторін. Для ще комфортнішого використання наманганський чавунний казан має 4 ручки.
Узбецький чавунний казан підходить для приготування страв як на відкритому вогнищі, так і на будь-якому виді плит. Тож ви можете сміливо брати його з собою на природу, в поїздки на дачу чи в похід з друзями. А об’єму посуду вистачить для того, щоб приготувати смачну страву на велику кількість осіб. Тож наманганські казани можна купити і для себе, і на подарунок. Впевнені, ваші близькі належно це оцінять!
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив
- Товсті стінки 7 мм
- Зручні ручки по краях 4 штуки
- Казан шліфований всередині й з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
- Довговічність чавунного посуду, його практично не можливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися та довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається та пригоряння їжі на окремих ділянках практично не можливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир, і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в цьому узбецькому чавунному казані.
Рекомендовані правила використання чавунного посуду:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничого олії.
- Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання миючого засобу.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
- Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.