Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00–18:00

Сб: 9:00–13:00

Нд: Вихідний

0
Мій кошик
Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Узбецький казан 16 л (наманганський) із алюмінієвою кришкою вир-во Узбекистан

Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.

Ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований в м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне тавро заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів в Узбекистані. Товщина стінок та лиття казанів відповідає всім нормам (і очікуванням :)

Неповторний смак і глибокий насичений аромат страв із збереженням корисних властивостей Ви отримаєте, приготувавши улюблений плов, печеню або традиційний борщ у цьому узбецькому казані.

Особливості та характеристики виробу

  • Матеріал виготовлення — 100% чавун із відшліфованою внутрішньою поверхнею.
  • Товщина казана 7 мм - стінки, 9 мм - дно казана
  • Справжній оригінальний узбецький казан — внутрішня поверхня виконана шліфуванням ручним способом.
  • У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка, діаметр казана 46 см.

Узбецький чавунний казан ємністю 16 л призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання та приготування у власному соку на багатті або мангалі.

Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.

Казани підходять для використання як на природі, на дачі, так і вдома на плиті.

Переваги:

  • Безпечний та екологічно чистий посуд.
  • Має природне антипригарне покриття.
  • Має необмежений термін експлуатації.
  • Підходить для всіх видів плит.

Рекомендовані правила використання чавунного посуду:

  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити протягом 60 хвилин при температурі 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
  • Рекомендуємо при прожарюванні використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах)
  • Перший раз у казані приготувати картоплю по-селянськи.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
  • Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром олії.
  • Рекомендується зберігати казан у сухому місці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Казан узбецький чавунний 16 л із кришкою (наманганський) вир-во Узбекистан

Немає в наявності
Артикул: УЗ16КР/К
3 000 грн
3 900 грн
Порівняти
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Призначення Для плити та відкритого вогню
Висота 190 мм
Внутрішнє покриття Без покриття
Вага 12.5 кг
Тринога Ні
Товщина стінок казана 7 мм
Товщина дна казана 9 мм
Тип посуду Казан
Тип плити Газова
Країна виробник Узбекистан (м. Наманган)
Стан Нове
Підходить для миття в посудомийній машині Деякі елементи
Підходить для індукційних плит Ні
Об`єм 16 л
Антипригарне покриття Ні
Матеріал ручок Чавун
Матеріал кришки Алюміній
Матеріал Чавун
Кришка з отвором для виходу пари Ні
Кришка Так
Кількість ручок 4
Використання в мікрохвильовій печі Ні
Використання в духовці Так
Зберігання у холодильнику Ні
Форма Кругла
Дужка для підвішування Ні
Діаметр 460 мм
Колір Чорний
  • Адресна доставка
  • Нова Пошта
  • Самовивіз

Більше інформації про доставку

  • Післяплата "Нова Пошта"
  • На картку "Приват-Банку"
  • На картку "Моно-Банку"
  • Онлайн-оплата кредитною карткою
  • Безготівкова оплата на рахунок
  • Оплата готівкою

Більше інформації про оплату

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Більше інформації про повернення та обмін

Вгору