Кількість
|
Вартість
|
||
|
Комплект: казан чавунний 12 л із кришкою-сковородою та триногою (Брізол, Brizoll) KA12-3ТР
Комплектація:
- Казан чавунний на 12 л ТМ "Брізол"
- Кришка-сковорода ТМ "Брізол"
- Тринога на вогнище 400 мм ТМ "Сітон"
Характеристики казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 12 л
- Товщина дна: 4,5 мм
- Товщина стінки: 3,5 мм
- Вага: 10,6 кг із кришкою
Переваги казана
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх різновидів плит
Опис казана
Великий азійський чавунний казан ТМ BRIZOLL об`ємом 12 л із кришкою-сковородою (на фото). Призначений для приготування страв, які вимагають тушкування, умлівання та приготування у власному соку, на багатті або мангалі,
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
-
Помийте казан/сковорідку в теплій воді з м'яким мийним засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте казан/сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
-
Насипте в казан/сковороду сіль (300-500 г) і прожарте сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір казана/сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб уся поверхня стала такого кольору.
-
Вимкніть плиту, дайте казану/сковороді охолонути і сполосніть їх водою.
-
Висушіть казан/сковорідку на плиті й повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте у ньому їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Що частіше використовуватиметься чавунний посуд, то швидше утвориться стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.