Кількість
|
Вартість
|
||
|
Коптильня велика 2,0 мм з гідрозатвором для гарячого копчення. Виготовлена з гарячекатаної сталі товщиною 2,0 мм, двох`ярусна. Складається з коробки коптильні, піддону для збору жиру та двох сіток для укладання продуктів. Кришка коптильні зроблена у формі будиночка для того, щоб конденсат, який буде накопичуватися вгорі під час копчення, не капав на продукти - він буде стікати з боків.
Габаритні розміри:
довжина: 530 мм
ширина: 330 мм
висота: 380 мм
Розміри коптильної камери:
довжина: 480 мм
ширин: 280 мм
висота: 300 мм
Разове завантаження продуктів: 8-12 кг
Вага коптильні: 16 кг.
Коптильня гарячого копчення – корисна покупка для всіх, хто любить готувати та експериментувати. У ній Ви можете приготувати будь-який вид м'яса та риби, а також овочі. Щоб зробити копчені смаколики самостійно, не доведеться докладати багато зусиль, адже наша продукція дуже зручна та проста у використанні.
Переваги товару
Виготовляємо коптильні з гідрозатвором різних розмірів, вага виробу від 7 до 15 кг. З детальними характеристиками та особливостями моделей Вас ознайомлять наші консультанти.
Головні переваги продукції:
Відмінна якість. Для виготовлення обираємо безпечні та міцні матеріали, що мають тривалий термін служби.
Мобільність і універсальність. Використовувати можна не тільки вдома, але й на природі, взявши з собою. Підходить для приготування різних копченостей.
Великий вибір моделей. Виберіть коптильню відповідного розміру.
Матеріал не вбирає жир, і навіть після тривалої експлуатації усередині коптильної камери не з'являється неприємний запах старого жиру та диму. Важливо лише дотримуватися правил використання та своєчасно чистити камеру.
Використання коптильні гарячого копчення в домашніх умовах не забирає багато часу, а результат коштує витрачених зусиль. Вибравши потрібний вид тріски, ви можете самостійно приготувати різноманітні смаколики, від копченого м'яса до горіхів і сухофруктів.
Поради з використання домашньої коптильні гарячого копчення
З приготуванням у коптильні гарячого копчення впораються всі, навіть новачки. Головне – дотримуватися інструкції та слідувати рецептам.
Етапи підготовки коптильні гарячого копчення:
- Зберіть пристрій, перевірте справність топки.
- За необхідності очистіть камеру від забруднень, що залишилися після попередніх використань.
- Нагрійте пристрій до температури 200º, потім дайте охолонути до 100º.
Точний процес приготування залежить від конкретної страви.
Пропонуємо універсальні правила застосування:
- Розігріту до 200º коптильню остудіть до необхідної температури.
- Помістіть у неї потрібну кількість тріски.
- За бажанням додайте у воду свіжі трави для надання страві особливого аромату.
- Щільно закрийте заслінки.
- У процесі приготування перевіряйте стан стружки в топці, за необхідності додайте тріску.
- Періодично перевертайте продукт на решітці.
Не рекомендується часто відкривати коптильню в процесі приготування – це сприяє зниженню температури. Уважно стежте за тим, щоб кришка була щільно закрита. При порушенні герметичності продукти не закоптяться, а зваряться.