Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кухонний ніж "Серб" повністю ручної роботи для овочів, м'яса і кісток.
З лезом товщиною 5 міліметрів, твердістю 58 одиниць і високими спусками він забезпечує надійний різ і рубку кісток. Сталь ножа загартована до ідеальної твердості. Наші майстри приділяють особливу увагу спускам і заточці ножа забезпечуючи йому ідеальну гостроту для точного і чистого нарізання м'яса. Руків'я виконано з деревини "Горіх", завдяки цьому має унікальну і природну текстуру. На лезі присутня фактура битого каміння.
Додатково можна придбати шкіряний чохол. Деталі можна уточнити із менеджером.
На всі вироби нашої майстерні надаємо довічну гарантію.