Кількість
|
Вартість
|
||
|
Комплект казан чавунний 15 л з кришкою-сковородою гриль та триногою (Brizoll, KA15-4ТР)
Комплектація:
- Казан чавунний на 15л ТМ "Брізол"
- Кришка-сковорода гриль ТМ "Брізол"
- Тринога для багаття 400мм ТМ "Сітон"
Характеристики казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 15 л
- Товщина дна: 4,5 мм
- Товщина стінки: 3,8 мм
- Вага: 12.1 кг
Переваги казана
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх різновидів плит
Опис казана
Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL об'ємом 15 л з кришкою сковородою-гриль (на фото). Призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що вимагають тушкування, томління та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло на всій поверхні казана, і сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
-
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким мийним засобом.
-
Протріть насухо.
-
Поставте сковороду на плиту, і увімкніть кухонну витяжку.
-
Насипте в сковороду сіль (300-500 г), і прожаріть сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб уся поверхня стала такого кольору.
-
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути, і сполосніть її водою.
-
Висушіть сковорідку на плиті й повністю змастіть олією (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавіла:
- Не залишайте у ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд тільки в сухому місці.
Що частіше використовуватиметься чавунний посуд, то швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потребує постійного оброблення олією.