Кількість
|
Вартість
|
||
|
Комплект: казан чавунний 12 л Брізол із кришкою-гриль та пічкою з димарем (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, вогнище)
У цьому комплекті наявні чавунний казан на 12 л ТМ "Брізол" ("Brizoll") із чавнною кришкою гриль (кришку можна укомплектувати іншу - сковороду або звичайну)
Характеристики печі:
- призначення: піч під казан
- товщина металу: 3 мм
- країна виробник: Україна
- тип палива: деревне вугілля, дрова
- конструкція: цільна
- ніжки: розбірні
- форма: кругла
- матеріал корпусу: сталь
- покриття корпусу: вогнетривка фарба
- комплектування кришкою: немає
- вбудований термометр: не передбачено
- колір: чорний
- діаметр: 400 мм
Габаритні розміри печі:
- ширина: 540 мм
- висота: 650 мм
- вага: 20 кг
Характерики казана:
- матеріал: чавун
- об'єм: 12 л
- товщина дна: 4,5 мм
- товщина стінки: 3,5 мм
- вага: 10,6 кг із кришкою
Переваги казана:
- безпечний та екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Опис казана:
Великий азіатський козан ТМ BRIZOL ємністю 12 л із кришкою-гриль, як на фото. Призначений для приготування страв, які потребують тушкування, умлівання, приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферічне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкодження. Незамінний помічник для великої компанії в поході, на дачі, на відпочинку та на природі.
Як підготувати чавунний посуд до першого використання?
- Помийте казан у теплій воді з м'яким засобом для миття посуду.
- Протріть насухо.
- Поставте казан на пічку.
- Насипте в казан сіль (500-700 г), і прожарюйте 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір казана буде змінюватися на більш світлий, більш сірий. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Зніміть казан із печі та дайте охолонути!!!, після чого помийте водою.
- Висушіть казан на печі та повністю змастіть олією (дно також).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- не залишайте в ньому їжу;
- не мийте в посудомийній машині;
- витирайте паперовими рушниками або висушуйте після кожного використання;
- тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.
Увага! Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, коли отримуєте Ваше замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядайте отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНІИЦЮ З ОБОХ БОКІВ, перевіряйте його комплектацію та зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти, або при адресній доставці, не відпускаючи кур'єра!