Кількість
|
Вартість
|
||
|
Комплект: казан чавунний узбецький об`ємом 12 л із пічкою з димоходом (піч Ø 400 мм, 3 мм стінки, казан наманганський, вир-во Узбекистан)
Характеристики печі:
- призначення: піч під казан
- товщина металу: 3 мм
- країна виробник: Україна
- тип палива: деревне вугілля, дрова
- конструкція: цільна
- ніжки: розбірні
- форма: кругла
- матеріал корпусу: сталь
- покриття корпусу: вогнетривка фарба
- комплектування кришкою: можлива (додатково)
- вбудований термометр: не передбачено
- колір: чорний
- діаметр: 400 мм
Габаритні розміри Печі:
- ширина: 540 мм
- висота: 650 мм
- вага: 20 кг
Характеристики казана:
- матеріал: чавун
- об'єм: 12 л
- товщина дна: 10 мм
- товщина стінки: 8 мм
- вага: 15 кг із кришкою
Переваги казана:
- безпечний і екологічно чистий посуд
- має власне антипригарне покриття
- має необмежений термін використання
- підходить для всіх видів плит
Опис казана:
Узбецькі казани підходять для використання як на багатті, так і на плиті. Можна використовувати як удома, так і на природі.
Звертаємо увагу, що ми є офіційним представником заводу "Davr Metall", який розташований у м. Намангані (Узбекистан), усі фотографії казанів зроблені особисто нами, також усі казани мають офіційне клеймо заводу! Завод "Davr Metall" є офіційним виробником чавунних казанів, тому їхня якість є найкращою серед усіх заводів Узбекистану. Товщина стінок і лиття казанів відповідають усім нормам (і очікуванням:)
Об'єм казана 12 літрів прекрасно підійде для приготування страв до 15 персон.
Переваги узбецьких казанів:
- Рівний відлив.
- Товсті стінки 8-10 мм.
- Зручні ручки по краях 4 штуки.
- Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
- Матеріал виготовлення — 100% чавун.
- Внутрішня поверхня відшліфована вручну.
- У комплекті з казаном є алюмінієва кришка.
- Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
- Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджуватися, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливе.
- Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто, чим більше казан використовувати, тим він ставатиме кращим.
- Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в справжньому узбецькому чавунному казані.
Рекомендовані правила користування чавунним посудом:
- Перед першим використанням чавунний казан необхідно прожарити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії до повного вигоряння виробничої олії.
- Рекомендуємо під час прожарювання використовувати ріпчасту цибулю (видаляє запах).
- Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
- У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
- Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання засобу для миття посуду.
- Перед тим, як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії.
- Рекомендується зберігати казан у сухому місці.