Графік роботи:

Пн-Пт: 9:00–18:00

Сб: 9:00–13:00

Нд: Вихідний

0
Мій кошик
Укр
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Казан чавунний на 12 л із міста Наманган (Узбекістан) виробництва BARAKA . Цей виробник вважається одним із найкращих у себе на батьківщині в Узбекистані. Товщина цього казана залежно від моделі (кругле або плоске дно).  Казан шліфований має 4 вушка та діаметр: 410 мм. Комплектується алюмінієвою кришкою. Цей літраж казана є оптимальним, він невеликий але чудово підходить для готування до 15 персон.

Під час замовлення казана можна вибрати, який казан Вам більше підходить із плоским або круглим дном, вони в одну ціну. Вкажіть потрібний тип дна в коментарі до замовлення або менеджеру за телефоном. Ми завжди передзвонюємо для підтвердження замовлення.

Вага казана: 10 кг.

Особливості та характеристики узбецького казана:

Виробник: м. Наманган
Країна: Узбекистан
Матеріал казана: чавун
Матеріал кришки: Алюміній
Товщина стінки, мм: 6
Товщина дна, мм: 10-20
Глибина, мм: 180
Діаметр, мм: 410
Об'єм, л: 12

 

Переваги узбецьких казанів:

  • Рівний відлив
  • Товсті стінки 6 мм.
  • Зручні ручки на краях 4 штуки
  • Казан шліфований всередині та з пісочним литтям зовні.
  • Матеріал виготовлення — 100% чавун.
  • Внутрішня поверхня виготовлена шліфуванням ручним способом.
  • У комплекті з казаном йде алюмінієва кришка.
  • Довговічність чавунного посуду, його практично неможливо механічно пошкодити.
  • Чавун як метал має властивість довго нагріватися й довго охолоджувати, отже, казан рівномірно нагрівається й пригоряння їжі на окремих ділянках практично неможливо
  • Чавун має пористу природу, згодом у пори чавуну вбирається олія, жир і антипригарні якості чавуну поліпшуються. Тобто чим більше казан використовувати тим він стає кращим.
  • Справжній узбецький плов можна приготувати тільки в справжньому Узбецькому чавунному казані.

Рекомендовані правила користування чавунним посудом:

  • Перед першим використанням чавунний казан необхідно прокалити впродовж 60 хвилин за температури 100 градусів із використанням соняшникової олії, до повного вигоряння виробничої оливи.
  • Рекомендуємо під час прожарювання використовувати репчасту цибулю (видаляє запах)
  • Перший раз у казані готувати картоплю по-селянськи.
  • У чавунному посуді не рекомендується зберігати їжу.
  • Після приготування необхідно помити казан теплою водою без використання мийного засобу
  • Перед тим як поставити казан на зберігання, рекомендується змастити його тонким шаром соняшникової олії
  • Рекомендуються зберігати казан у сухому місці.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Узбецький чавунний казан BARAKA 12 л з алюмінієвою кришкою

В наявності
Артикул: BAR-12A
2 000 грн
2 500 грн
Порівняти
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Призначення Для плити та відкритого вогню
Внутрішнє покриття Без покриття
Вага 10 кг
Тринога Ні
Товщина стінок казана 6 мм
Товщина дна казана 10 мм
Тип посуду Казан
Тип плити Газова
Країна виробник Узбекистан (м. Наманган)
Стан Нове
Підходить для миття в посудомийній машині Ні
Підходить для індукційних плит Ні
Об`єм 12 л
Антипригарне покриття Ні
Матеріал ручок Чавун
Матеріал кришки Алюміній
Матеріал Чавун
Кришка з отвором для виходу пари Ні
Кришка Так
Кількість ручок 4
Використання в мікрохвильовій печі Ні
Використання в духовці Так
Зберігання у холодильнику Ні
Форма Кругла
Дужка для підвішування Ні
Діаметр 410 мм
Колір Чорний
  • Адресна доставка
  • Нова Пошта
  • Самовивіз

Більше інформації про доставку

  • Післяплата "Нова Пошта"
  • На картку "Приват-Банку"
  • На картку "Моно-Банку"
  • Онлайн-оплата кредитною карткою
  • Безготівкова оплата на рахунок
  • Оплата готівкою

Більше інформації про оплату

Повернення та обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Більше інформації про повернення та обмін

Вгору