Кількість
|
Вартість
|
||
|
Комплект казан чавунний 10 л з кришкою-сковородою та триногою (Брізол, Brizoll) KA10-3тр
Комплектація:
- Казан чавунний на 10 л ТМ "Брізол"
- Кришка-сковорода ТМ "Брізол"
- Тринога кострова 360 мм ТМ "Сітон"
Характеристики казана:
- Матеріал: чавун
- Об'єм: 10 л
- Товщина дна: 3,8 мм
- Товщина стінки: 3,8 мм
- Вага: 8,2 кг із кришкою
Переваги казана
- Безпечний та екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття.
- Має необмежений термін експлуатації
- Підходить для всіх видів плит
Опис казана
Азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL ємністю 10 л з кришкою сковородою (на фото) призначений для приготування страв на багатті або мангалі, що потребують гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як підготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
- Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
- Протріть насухо.
- Поставте сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
- Насипте сковороду сіль (300-500 г), і прожарите сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
- Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
- Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути і сполосніть її водою.
- Висушіть сковорідку на плиті і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потрібна постійна обробка маслом.